Föreläsning online: Pistill- låt din sexuella hälsa blomma! FÖR MEDLEMMAR

Härmed bjuder Endometriosföreningen i samarbete med Pistill in till föreläsning för alla medlemmar.

Alla människor behöver närhet, beröring och kärlek, ett grundläggande behov som ger oss kraft och ökar vårt inre välbefinnande. Men genom livet kan vår lust och sexualitet förändras och se olika ut.

Tisdagen den 22 september klockan 18.30 – 19.30 hälsar vi dig varmt välkommen att lyssna på föreläsningen; Låt din sexuella hälsa blomma!

Föreläsningen sker online via Teams och all information om det skickas ut dagen innan.

Du kommer få svar på;

–  Vad innebär sexuell hälsa?

–  När smärtan hindrar sexlivet och vägar till välbefinnandet.

–  Olika sätt att utforska sin egen förmåga att njuta med övningar och produkter som stöd.

Föreläsare      

Tina Nevin har gedigen erfarenhet både som barnmorska och sexolog. Legitimerad barnmorskaAuktoriserad specialist inom sexologisk rådgivning och handledning (NACS, SFS)(Certifierad 4-D Wheel behandlare och handledare)

Karolina Ersson från Pistill har mångårig erfarenhet av rådgivning om produkter inom området sexuell hälsa. Hon har även varit delaktig att utveckla rehabilitering- och intimvårdande produkter för Aleah Care i samråd med medicinska specialister och patientföreningar i Sverige.

Läs mer på aleahcare.com

Pistill har sedan 2005 hjälpt tusentals människor med rådgivning om hur man kan stärka sin kroppsliga självkänsla, känna mer kärlek till sig själv och med hjälp av rätt produkter motverka och förebygga vanliga besvär såsom; nedsatt lust, torra sköra slemhinnor, smärta i underlivet, orgasmsvårigheter, inkontinens, hormonella obalanser med mera.

OBS!

För att anmäla dig loggar du in på Mina Sidor om länken inte funkar använd denna länk https://forening.foreningshuset.se/endometriosforeningen/loggain 

Är du inte medlem så gå in här https://endometriosforeningen.com/foreningen/bli-medlem/ och anmäl dig, för att få delta behöver vi se att din medlemsavgift är betald.

’’Se din kropp som en trädgård, med rätt skötsel, kärlek och omvårdnad kommer den att blomma”