Medlemsträff Stockholm med smärtsköterska

Evenemangsdetaljer

Endometriosföreningen Stockholms län inbjuder till en medlemsträff måndagen 2 mars klockan 18.00.

Gäst är smärtsköterskan Andrea Hållstam som arbetar på Danderyds smärtklinik. Andrea har en stor erfarenhet av endometriossmärta.

Hon har hjälpt många patienter att minska eller helt sluta med smärtlindrande mediciner.

Under träffen berättar Andrea om sitt arbete och vi får möjlighet att ställa frågor.

Vi ses i Funktionsrätt Stockholms lokaler på St Göransgatan 82, nära T-banestation Fridhemsplan. Lokalen finns till höger om porten.

Ring på klockan så kommer vi och öppnar. Vi finns där från 17.30.

Endometriosföreningen bjuder på frukt.

Anmälan senast söndag 1 mars till info@endometriosforeningen.com eller 070-294 8242.

Här kan du även få svar på ev frågor. OBS alla medlemmar är välkomna, även ni som bor på andra orter.

Välkomna

Styrelsen, Endometriosföreningen Stockholms län.